Роуд шоу на Renault Pro+

18.03.2016

Роуд шоу на Renault Pro+

B рамките на една седмица Renault показва в големите градове на България своята лекотоварна гама.

През 2015, за 18-а година Renault потвърди позицията си на европейска марка №1 в сегмента на лекотоварните автомобили (LCV). Един от основните елементи на този успех е умението на марката да предостави решения за нуждите и изискванията на всеки клиент. За да затвърди лидерската си позиция и в България, Renault представя пълна лекотоварна гама, която освен традиционните Kangoo, Trafic и Master, включва и специфични трансформации като Master Бус 16+1, Master Линейка, Master 4x4, Master Box Van и много други.

За да я представи на всички свои настоящи и бъдещи клиенти, Renault провежда едноседмично роудшоу в цялата страна. Освен възможността да открие многобройните възможности за трансформация на автомобилите, както и специално разработените от Renault Leasing решения за финансиране, всеки посетител ще получи подарък ваучер за допълнителни 50 000 км удължена гаранция при покупка на нов автомобил от лекотоварната гама. Изложенията ще се проведат на паркинга на METRO от 14:00 до 19:00 часа в следните градове:

Изложенията се проведат в на паркинга на хипермаркетите от веригата Metro в следните градове:
17 март – София (бул. Цариградско шосе)
18 март – Пловдив (бул. Санкт Петербург)
21 март – Стара Загора
22 март – Бургас
23 март – Варна
24 март – Русе
25 март – Велико Търново

Лекотоварната гама на Renault за 18-та поредна година е лидер по продажби на нови автомобили в този сегмент в Европа с пазарен дял от 15%, по данни на Асоциацията на европейските производители на автомобили (ACEA).

 

<< Обратно към новините