Скоро ще видим новото лого на Volkswagen

22.08.2019

Скоро ще видим новото лого на Volkswagen

Новото лого на автомобилостроителния концерн Volkswagen AG ще бъде показано за първи път на предстоящия автосалон IAA във Франкфурт през септември.

През пролетта Volkswagen обяви появата на ново лого за марката през 2019 година. Сега вече се знае, че то ще бъде представено на автосалона във Франкфурт през септември, съобщава специализираното издание L'Automobile Magazine.

Новото лого не се очаква да бъде революционно, а модернизация на сегашното. След като образът на германския автомобилостроител беше очернен от аферата "дизелгейт", сега той иска да изглежда определено по-млад и с по-добра свързаност с интернет, включително чрез новото лого.

Първият автомобил, който ще бъде окичен с новото лого на марката ще бъде дългоочаквания Volkswagen ID.3 – 100% електрическо компактно купе.

Двигателят се помещава безпрецедентно отзад, а дизайнът от типа моноспейс се очаква да добие същото значение в историята на Volkswagen като "костенурката" и Голфа.

Световната премиера на Volkswagen ID.3 ще бъде на автосалона IAA 2019 във Франкфурт от 12 до 22 септември с новото лого на марката.

<< Обратно към новините