Thermo King и Frigoblock за бъдещето на хладилния транспорт

16.09.2019

Thermo King и Frigoblock за бъдещето на хладилния транспорт

Thermo King и Frigoblock, брандове на Ingersoll Rand, ще обсъдят бъдещето на хладилния транспорт и ще демонстрират ангажимента си към непрекъснатото развитие на технологиите за контрол над температурата в транспорта и устойчивото разпространение.

[✕]

Джо Грели от Ingersoll Rand Transport Solutions ще се обърне към законодателите, превозвачите, операторите на хладилни складове и други професионалисти от бранша по време на конференция, организирана от Cold Chain Federation в Бирмингам, Великобритания, на 12 септември.

Като глобална компания, ние отдавна смятаме за наша отговорност да ръководим индустрията и да проектираме и произвеждаме устойчиви продукти за клиентите ни. Продукти, които не само отговарят на пазарните изисквания, но и ще помагат на нашите клиенти за години напред, заяви Джо Грели.

Подобряване на ефективността и отпечатъка върху околната среда на нашите дизелови продукти, насърчаване използването на електрически версии, насърчаване на криогенната хладилна технология, разработване на хибридни и изцяло електрически опции, които се борят срещу замърсяването на отработените газове, CO2 и шума. Ние доказахме, че винаги създаваме иновативни решения в полза на клиентите ни, добави той.

Thermo King и Frigoblock са лидери в електрификацията в бранша на климатичния контрол в транспорта с най-голямата гама от нулеви и ниско емисионни решения във всички сегменти на пазара, включително ремаркето SLXi-Hybrid, широката гама продукти на Frigoblock за големи камиони и E -200 електрически агрегати за малки камиони и ванове.

В портфолиото на Thermo King и Frigoblock има повече от 25 електрически продукта, осигуряващи висока производителност. Повече от 20 000 камиони и ремаркета са на пътя с електрифицираните транспортни хладилни агрегати на двете компании.

<< Обратно към новините