Thermo King с хибридна хладилна система за камиони

20.11.2019

Thermo King с хибридна хладилна система за камиони

Безпроблемното превключване между дизелов и електрически режим позволява на превозвачите да работят в центъра на града, в жилищни райони и зони с ниски емисии.

Thermo King, лидер в решенията за температурен контрол в транспорта и марка на Ingersoll Rand, представя нови хибридни хладилни системи, предназначени да намалят вредното въздействие върху околната среда и да понижат експлоатационните разходи в транспортните операции.

Новите хладилни системи T-Series Hybrid и UT Hybrid за камиони, ремаркета и ножични платформи за товарене на контейнери отговарят на търсенето на технологии, осигуряващи на транспортните компании по-лесен достъп до градски зони с ограничени ниски емисии, като в същото време намаляват експлоатационните разходи.

Новото хибридно единично и мултитемпературно решение за камиони се основава на доказания опит на системите за ремаркета Thermo King SLXi Hybrid.

Алтернаторът на Frigoblock заедно с инверторната задвижваща технология позволяват превключване на мощността между монтираната в предната част T-Series Hybrid и долностоящата UT Hybrid. Така хибридните хладилни агрегати преминават от дизел към и електричество, когато е необходимо.

Това дава възможност на транспортните компании да работят в центъра на града, в жилищни райони и зони с ниски емисии, докато дизеловият двигател на хладилния агрегат е изключен.

<< Обратно към новините