Renault и Dacia с най-голямата търговска мрежа в България

31.01.2020

Renault и Dacia с най-голямата търговска мрежа в България

В края на 2019 г. Renault България и Dacia България официално откриха своята 21-ва локация. Обектът се намира в гр. Добрич и е част от оторизираната мрежа търговски представителства в страната.

Ако искате да четете списание КАМИОНИ в електронен вариант, моля абонирайте се тук.

С отварянето на новата локация марките Renault и Dacia са с най-голямата мрежа в България.

Обектът се разгръща на площ от 630 м2 и е сертифициран за авторепаратура и механичен сервиз за марките Renault и Dacia. Предлагащ 4 подемника и паркинг от 43 места, той отговаря на всички глобални стандарти на Groupe Renault. Новата локация е третото допълнение към групата на Алианс Ауто, която разполага с обекти във Варна и Шумен. Алианс Ауто е оторизиран партньор и търговски представител на Renault и Dacia от 2005 г.

„Откриването на новата локация е чудесна възможност да надградим предлагането си на клиентски услуги на българския пазар. Търговските ни представителства из цялата страна осигуряват ненадминато обслужване, а благодарение на нашата 21-ва локация, с която постигаме най-голямата мрежа в България, подсилваме обещанието си да сме близо до нашите клиенти.“ заяви Емил Гърнев, генерален мениджър Renault и Dacia в България.

Всички представителства на Renault и Dacia в България могат да бъдат открити на сайтовете на марките - https://www.renault.bg/find-a-dealer.html и https://www.dacia.bg/namerete-dilarstvo.html.

<< Обратно към новините