Мрежата на Renault и Dacia с видеовръзка за клиентите си

24.03.2020

Мрежата на Renault и Dacia с видеовръзка за клиентите си

За спокойствие на клиентите си дилърската мрежа на Renault и Dacia в България предлага нова допълнителна услуга за отдалечен контакт - видеоразговор с търговски консултант и видеоразходка из шоурума.

[✕]

Новата услуга дава възможност на клиентите на двете марки да се запознаят в детайл с предпочитания от тях автомобил от дома си. Услугата може да бъде заявена по телефон или чрез онлайн запитване и е валидна за всеки търговски консултант в страната.

Търговско-сервизната мрежа на Renault и Dacia в България остава на разположение на клиентите на двете марки, съобщиха от представителството на френския производител у нас.

В извънредната обстановка усилията на Renault и Dacia в България остават насочени към поддържане на отличното ниво на обслужване и вниманието към клиентите. Екипите на всички дилърства в страната са на разположение за запитвания и предоставяне на информация, свързана с продукти и услуги.

Търговските представителства и сервизните центрове от мрежата на Renault и Dacia работят през седмицата с нормално работно време при строго спазване на санитарно-хигиенните изисквания. За да се осъществи контрол на потока от клиенти в обектите, Groupe Renault препоръчва всички, които планират посещение в дилърство предварително да си уговорят подходящ час.

<< Обратно към новините