Силвър Стар внедрява видео комуникация с клиентите на Mercedes-Benz

01.07.2020

Силвър Стар внедрява видео комуникация с клиентите на Mercedes-Benz

Силвър Стар започва внедряването на нова услуга за дигитална комуникация с клиентите. Те ще получават по мейл и на SMS персонален видео оглед на автомобила, заснет чрез приложението “StarView” на Mercedes-Benz. Дилърът внедрява услугата с цел да улесни своите клиенти в комуникацията с екипите по продажба и следпродажбено обслужване.

Видеата ще бъдат индивидуално заснемани за всеки клиент и автомобил от неговия личен механик или консултант. За технически преглед, при открит проблем или след завършване на ремонта, собствениците на Mercedes-Benz ще могат само с 1 клик да прегледат направеното видео. Платформата им позволява също да одобрят ремонта на техния автомобил чрез изпратения линк на техния мейл или телефон или да си запишат час за следващо посещение на сервиз.

„В Силвър Стар се стремим да прилагаме иновативни подходи в работата от самото създаване на компанията преди 3 години. Последните няколко месеца ни дадоха още по-ясна посока за развитие в дигитално отношение, където сигурността и безопасността е гарантирана. С внедряването на StarView комуникацията от разстояние с нашите консултанти ще бъде още по-лесна и прозрачна“, споделя главният изпълнителен директор на компанията Ролф-Юрген Заерле.

Приложението ще бъде използвано и от търговските екипи на дистрибутора, които ще могат в дигитална среда да презентират наличните в шоурумите модели на Mercedes-Benz и техните характеристики. Първоначално услугата ще бъде внедрена в дилърството и сервизния център в София, след което и в останалите локации на Силвър Стар в страната, допълват от компанията.

 

<< Обратно към новините