Ford ще продава спортни Transit Custom и Connect

20.08.2020

Ford ще продава спортни Transit Custom и Connect

От Ford обявиха, че избрани дилършипи на марката в Европа на марката ще предлагат тунинговани от експертите на MS-RT (M-Sport) и вдъхновени от рали спорта модификции на Transit Custom и Transit Connect.

 
 

Създадени да се отличват от останалите на пътя, MS-RT Transit Custom и Transit Connect са със значително по-спортен дизайн, акцентиран и от цветовата гама, нови аеродинамични елементи, спортни 18-цолови джанти OZ…

MS-RT Transit Custom и Transit Connect ще могат да бъдат заявени в дилърските центрове на Ford във Франция, Унгария, Нидерландия, Норвегия, Румъния и Великобритания след септември. Вановете имат и нова спортна изпускателна система с двойно или четворно изпълнение на тръбите.

Интериорът на MS-RT Transit  Custom и Transit Connect е с Nappa кожен салон, спортен волан с карбонови апликации, брандирано табло и елегантни постелки.

MS-RT Transit Custom идва с 2-литров EcoBlue дизелов двигател с максимална мощност от 185 к. с. и максимален въртящ момент от 415 Нм. MS-RT Transit Connect е с 1.5-литров EcoBlue, със 120 к.с. и 270 Нм. Те са комбинирани съответно с шестстепенна ръчна или осемстепенна автоматична скоростна кутия.

<< Обратно към новините