Новата генерация на MAN спечели 2 награди iF DESIGN

10.05.2021

Новата генерация на MAN спечели 2 награди iF DESIGN

Новото поколение на MAN Truck впечатлява критиците и клиентите със своя изключителен дизайн. На наградите iF DESIGN AWARD, новият MAN TGX бе отличен заради специалната функционалност на своя дизайн.

[✕]Цялата гама от нови модели камиони впечатли журито от експерти с избора на материали и цветове.

Броят на кандидатите за iF DESIGN AWARD 2021 беше голям: журито трябваше да избере на кого да присъди желания знак за качество измежду почти 10 000 участиници от 52 държави. Въпреки силната конкуренция, новата MAN Truck Generation убеди 98-членното, независимо, международно жури от експерти с цялостната си хармония от материали и цветове, а MAN TGX с особено функционалния си дизайн.

"Отвън динамичният дизайн съчетава напредък, традиция и устойчивост, създавайки мощна и емоционална персоналност на камиона с логото на лъв. Отвътре той е насочен към потребността на водача от интуитивно, безопасно и удобно работно място, и жилищно пространство, дори за дълги курсове“, казва Рудолф Купица, ръководител на отдел„ Дизайн на камиони“ в MAN, обяснявайки взаимодействието между изразителността и практичността за безпогрешния цялостен облик на новото поколение MAN Truck.

"Ние сме много горди с тази награда. Това е голямо признание за креативността и страстта на целия ни дизайнерски екип. Новите камиони на MAN са истински спътници за всеки шофьор", казва Гьоран Ниберг, член на Изпълнителния съвет по продажби и решения за клиенти в MAN Truck & Bus. iF DESIGN AWARDS за MAN бяха предшествани от Red Dot в Red Dot Design Award и златна награда в German Design Award за особено практичен дизайн на работното място на водача.

<< Обратно към новините