Thermo King спечели 17-та поредна ETM Awards Best Brand

04.08.2021

Thermo King спечели 17-та поредна ETM Awards Best Brand

Thermo King, лидер в решенията за контрол на температурата в транспорта, получи наградата ETM Awards “Best Brand 2021”. Отличието е в категорията „хладилни агрегати“ за рекордна 17-та поредна година.

[✕]


 

Най -големите награди, пристдени от читатели издания за автомобили за работа в Германия се организират от издателската къща ETM Verlag заедно с DEKRA, една от водещите световни експертни организации. Читателите на lastauto omnibus, trans aktuell, FERNFAHRER и eurotransport.de гласуваха в 25 категории за наградата „най -добра марка“, заедно с наградите „най -добър камион“, „най -добър ван“ и „най -добър автобус“.

„От началото на пандемията хладилните автопаркове многократно са доказвали своите заслуги, докато работят за задоволяване на нарастващите изисквания за пресни и замразени бързоразвалящи се продукти за супермаркети, дистрибуторски центрове, магазини, аптеки и др.“, Каза Франческо Инкалза, президент на Thermo King Европа, Близкия изток и Африка. „Спечелването на тази награда за 17 -та поредна година е изумително и е признание, че усилията на нашите екипи през тези времена бяха въздействащи и вдъхновяващи. От начина, по който служителите в нашите производствени предприятия успяха да продължат да работят, до начина, по който всички наши хора и дилъри продължиха да държат клиентите в съзнанието си."

„Тази награда доказва, че Thermo King остава верен на това, което сме - лидер в иновациите за нашите клиенти и общности“, каза Хорхе Естел Каро, регионален директор за Централен и Северен регион в Thermo King. „През трудни времена ние останахме близо до клиентите, изслушахме техните нужди и им помогнахме да се справят с много нови предизвикателства и изисквания, породени от пандемията в студената верига на логистичната индустрия.“

„Нашите продукти и услуги са помогнали при транспортирането на тестове и ваксини, за кръвна плазма за COVID-19, като са разпространявали важни продукти - животоспасяващи лекарства и храна на нуждаещите се“, продължи Хорхе Каро. „Ние продължихме да въвеждаме иновации, нови и персонализирани продукти, като винаги поддържаме нашите ангажименти за устойчивост като приоритет, задоволявайки нуждите на клиентите с продукти, които имат положително въздействие върху климата. Искрено сме благодарни на гласувалите за тяхното доверие и признаването на Thermo King като водеща марка в нашата индустрия."

<< Обратно към новините