Renault отвори поръчките за новия Kangoo

04.08.2021

Цената на най-високооборудваната версия на модела започва от 41 790 лв. с ДДС

Renault отвори поръчките за новия Kangoo

Renault отвори поръчките за новия компактен пътнически ван Kangoo. В България моделът вече е достъпен в най-високото ниво на оборудване Intens с бензинов двигател TCe 100 на цена от 41 790 лв. с ДДС.Със своя здрав и атлетичен дизайн новият Kangoo отговаря на нуждите на динамични семейства, търсещи модулност. Моделът разполага с пет удобни седалки, 49 л достъпно място за съхранение, щедър багажник от 775 л и иновативни решетки на покрива.

Новият Kangoo е оборудван с четиринадесет помощни системи за управление и се предлага с 1,3-литров турбо бензинов двигател TCe (с мощност 100 и 130 к.с.) и 1,5-литров турбо дизелов двигател Blue dCi (с мощност95 к.с.). Поръчките за нивата на оборудване Life и Zen ще бъдат отворени през 2022 г.Новото поколение на Kangoo има здрав и атлетичен дизайн с хоризонтален оребрен преден капак, отсечена предница и силно изразени рамене. Моделът е видимо усъвършенстван - с елегантни облицовки и хромирани вложки. Kangoo разполага с LED предни и задни светлини още от първото ниво на оборудване Life.

Интериорът е трансформиран и подобрен с ново арматурно табло, елементи от тъмно матирано дърво и хромирани вложки. Седалката на водача е по-ергономична и в интериора се предлагат до 49 л място за съхранение. Звукоизолацията е подобрена с 10% за по-голям комфорт на борда.

Kangoo има най-добрата достъпност в своята категория. Вратите се отварят на 90 градуса, а достъпът до втория ред седалки е улеснен с плъзгаща врата със страничен отвор с ширина 615 мм. Вторият ред е пример за комфорт и уют, с три удобни седалки, които са еднакво удобни за както възрастни, така и деца (дори в столчета за кола).

Kangoo запазва цялото удобство, което го прави толкова успешен модел с 2/3 към 1/3 сгъваема облегалка на задната седалка и сгъваема задна пътническа седалка, осигуряваща равен под с дължина 2,70 м и товарен обем до 3500 л.

Моделът е оборудван с практични функции като иновативни релси на покрива. Разполага и с изцяло новата мултимедийна система Renault EASY LINK с възможност за репликация на смартфон и свързана навигация на 8-инчов сензорен екран.

Kangoo предлага четиринадесет помощни системи за по-спокойно шофиране, повишена безопасност и улеснено паркиране. Те включват активен спирачен асистент, круиз контрол и ограничител на скоростта с контрол на спускане по наклон, пакет „Автономно шофиране“, система за предупреждение при наличие на обект в „сляпата“ точка и други.

Новото поколение на Kangoo вече може да бъде поръчано в най-високото ниво на оборудване Intens, като нива Life и Zen се очаква да бъдат лансирани през 2022 г. Товарната версия на модела пък вече носи означението Kangoo Van за отлика от пътническия Kangoo.

<< Обратно към новините