Hippie Caviar Hotel: визията на Renault за 5-звездно бягство

17.08.2021

Hippie Caviar Hotel: визията на Renault за 5-звездно бягство

Автомобилен салон Дюселдорф ще бъде отвян от вятър на свобода с електрическия автомобил Renault Hippie Caviar Hotel.


 

След множество ограничителни мерки желанието за бягство без ограничения за настаняване е по-силно от всякога. Кемперът е свобода! Гъвкавостта на този начин на пътуване се комбинира с прилагането на здравословни ограничения, свързани с Covid-19. Renault Design избра новото Renault Trafic, за да представи номадски живот с цялото пространство, комфорт и модулност, необходими за всички пътувания. Размерите на вана улесняват паркирането за живот без стрес.

Премиум лукс с хипи-шик дизайн
Hippie Caviar Hotel се отличава с новия дизайн на Renault Trafic с по-мощна и изразителна предна част. Състои се от кабина отпред, в блестящ воднозелен цвят, наречен "Бадемови люспи", и стая отзад в "Анодирано сребристо сиво". Дизайнът е вдъхновен от 5-звездни хотелски стаи, изискани и богати на естествени материали. Таблото с ракитен ефект е подчертано с кожена лента. Използването на материали като екзотично дърво, естествени влакна (лен и вълна) и пяна на пастителна основа е насочено към природата. Японските бои "washi" с хартиен ефект внасят архитектурен и съвременен стил. Цветовете и материалите олицетворяват оптимизма и свободата на 60-те години на миналия век, когато пътуванията бяха потопени в свят на  свежи, но контролирани, ободряващи и релаксиращи цветове.Номадска луксозна стая
Hippie Caviar Hotel предлага седалка тип пейка, която се трансформира в много удобно легло (размери 145 см x 195 см), което може да бъде разположено отвън или вътре в превозното средство. В положение "съзерцание" отворената задна врата и драпериите й осигуряват уединение и предпазват от атмосферните влияния. В "уютна" позиция седалката на пейката и ъгловото кресло създават зона за отдих. Покривната тераса с масичка за кафе и две подвижни облегалки предлага друг изглед към заобикалящата Ви среда. Достъпът до покрива е чрез подвижна стълба.

Роден за премиум изживяване
Hippie Caviar Hotel предлага ВИП преживяване с услуги, достойни за 5-звезден хотел: доставка на логистичен контейнер (душ, тоалетни, електрическа станция за зареждане и т.н.) до местоположението, избрано от клиента, консиерж услуги, за поръчка онлайн и доставка с дрон на покрива или на пейката в положение "съзерцание". Да не говорим за допълнителни услуги като предоставяне на велосипеди. Всеки детайл е обмислен, за да предложи 5-звездно кемпер  изживяване в момент, когато търсенето нараства.

Renault ще представи демонстрационния модел Hippie Caviar Hotel на автомобилното изложение в Дюселдорф от 27 август 2021 г. заедно с кемпер микробус Estafette от 1977 г.

<< Обратно към новините