Световна премиера на Dacia Jogger в Мюнхен

08.09.2021

Световна премиера на Dacia Jogger в Мюнхен

Dacia ви кани да се запознаете с новия Jogger и всички модели от обновената гама на марката на открито на IAA Mobility 2021 в Мюнхен.От 6 до 12 септември Dacia може да бъде открита на Lake Camp, плаваща платформа, разположена на езерото до главния вход, където ще представи Dacia Jogger, нов прочит на 7-местния семеен автомобил.

От 7 до 12 септември Dacia ще се включи и с Base Camp на „Кьонихсплац“ в центъра на Мюнхен, където ще бъде представена пълната гама.

Презентацията на марката е допълнена от тестдрайв на 15 броя Dacia Spring, достъпния градски електрически автомобил.

През 2021 г. Dacia започва нова глава от своята история, обновявайки цялата гама. След изцяло електрическия градски Spring, компактното Sandero и SUV бестселъра Duster, Dacia вече е готова да представи Jogger, нов прочит на 7-местния семеен автомобил. Моделите ще бъдат на разположение на пресата и широката публика в среда, която е проектирана да отразява новите идентичност и дух на марката. Модерно, автентично и на открито: Dacia в Мюнхен е създадена за приключения.

Dacia Jogger на Lake Camp в Мюнхен

Следвайки онлайн премиерата на 3 септември, световната премиера на Dacia Jogger ще бъде на дървена платформа, известна като Lake Camp, разположена до входа на автомобилното изложение. Уникалното представяне предизвиква приключенския дух на новия 7-местен семеен модел, идеален спътник за семейства, които искат да избягат на открито. Щедрите размери на Dacia Jogger я правят моделът с най-добро съотношение цена/пространство в сегмента. Следователно Dacia Jogger е най-достъпният 7-местен модел на пазара. Dacia във всяко едно отношение. Dacia Lake Camp, разположен до входа на автомобилното изложение, ще приема посетители от 6 до 12 септември.

DACIA BASE CAMP в сърцето на Мюнхен

От 7 до 12 септември Dacia Jogger ще се присъедини към останалата част от обновената гама на Dacia - Duster, Sandero, Sandero Stepway и Spring, на „Кьонихсплац“ в Мюнхен. Dacia Base Camp ще отвори врати в 14:00 ч. на 7 септември. Изцяло на открито, Dacia предлага редица дейности за широката публика с оригинален, иновативен и интерактивен щанд.

Свързвайки двете локации като част от IAA Mobility Blue Lane, Dacia предлага 15 автомобила Dacia Spring за наелектризиращо тестово шофиране.

<< Обратно към новините