Пътувайте в България и Европа с картите за гориво на UTA

30.09.2021

Пътувайте в България и Европа с картите за гориво на UTA

Бизнес клиентите могат да използват пакета от карти на UTA за зареждане с гориво в повече от 53 500 станции на много брандове в цяла България и Европа.


 

За всеки доставчик на услуги за мобилност е от ключово значение да има надеждни партньори и добре развита мрежа за обслужване.

С почти 60-годишен опит в бранша, UTA е изградила глобална партньорска мрежа, която обхваща цяла Европа и осигурява комплексно и пълно покритие на отделните държави и региони. Така клиентите на компанията винаги могат да открият локация, където да бъдат обслужени по маршрута си, независимо накъде пътуват.

Картите за гориво UTA са като покана за мобилност, тъй като осигуряват много предимства. Бизнес клиентите могат да използват пакета от карти на UTA за зареждане с гориво в повече от 53 500 станции на много брандове в Европа. Картите се приемат в над 68 000 локации в 40 европейски държави. Освен тове картите за гориво на UTA дават на клиентите достъп до алтернативни горива като AdBlue, биодизел, компресиран природен газ (CNG), втечнен пропан-бутан (LPG), растителни масла в повече от 7000 европейски станции. И мрежата непрекъснато се разширява.

Това е само обобщен поглед към картите за гориво на UTA. Ако се вгледате внимателно, предимствата им ще станат още по-видими и привлекателни. Например, ако работите по маршрути във или през България, с картата за гориво на UTA ще имате достъп до широка мрежа от партньори на повече от 550 станции в цялата страна. Всички те предлагат голям избор от качествени горива, богата гама смазочни материали и аксесоари, както и богат асортимент от услуги за самообслужване, пазаруване или достъп до ресторанти.

Нещо повече, клиентите имат достъп до партньори на UTA, при които могат да закупят от дизелово гориво на доставна (преференциална) цена, което е достъпно за всички ексклузивни клиенти на UTA. С промоционалната оферта на UTA вие ще знаете предварително цените на дизела, ще зареждате на фиксирани дневни тарифи и винаги ще имате пълен контрол върху разходите си. Това е ценно предимство по отношение на ценовата стабилност и планирането.

Но предимствата на UTA дори надхвърлят развитата голяма партньорска мрежа. Компанията предлага иновативни продукти и услуги, за да улесни мобилността на клиентите си. Такива са UTA SmartCockpit® - дигитално приложение, което позволява на клиентите да планират разходите за зареждане на автомобила, което води до значителни потенциални икономии на разходите и оптимизиране на зареждането с гориво. Налични са eCharge, дигиталната карта за гориво, и други клиентски ориентирани продукти.

<< Обратно към новините