UTA SmartConnect повишава прозрачността и ефективността на разходите

29.11.2021

UTA SmartConnect повишава прозрачността и ефективността на разходите

Новото телематично решение може да бъде използвано удобно с UTA One toll settlement device - устройство за заплащане на пътни такси. Детайлният преглед на флотата оптимизира комплексния контрол на веригите за доставка.

UTA, водещ доставчик на горивни и сервизни карти в Европа, компания на Edenred, разширява портфолиото си с дигитални услуги с UTA SmartConnect, телематично решение, което значително облекчава управлението на флотата. Новата възможност е интегрирана в UTA One устройството за пътни такси и осигурява на потребителите бърз достъп до телематични и тол услуги.

Карстен Бетерман, CEO на UTA, казва: "UTA SmartConnect издига управлението на флотата на нови нива. Новата телематична функция на доказано успешния UTA One прави устройството още по-атрактивно. Комбинирането на телематика с общоевропейско отчитане на пътни такси в едно устройство прави мобилността по-удобна и разходите по-ефективни за нашите клиенти."

Използвайки UTA SmartConnect, превозвачите и транспортните компании остават свързани с техните флоти през цялото време, независимо от местоположението им в Европа. С GPS проследяването, позицията и маршрута на всеки автомобил може да се наблюдава в реално време, което позволява на управителите на флоти да планират по-успешно кога доставките ще пристигнат при клиентите, и подпомага процесите по придвижване на товарите в комплексните вериги за доставки. Резултатът? По-висока надежност и удовлетвореност на клиентите.

Детайлни отчети за всеки автомобил са достъпни само с едно докосване на бутона и изминатият маршрут, изразходеното гориво и други информации се визуализират.Ефективното зареждане на автомобила може да бъде контролирано с автоматични съобщения. В допълнение, UTA SmartConnect показва най-близката станция, където водачите могат да зареждат с UTA. За тази цел просто трябва да се добавят UTA точките на приемане в навигацията на UTA SmartConnect софтуера. Планирането и администрирането се облекчават и се пести от ценното време на управителя и водача. Освен това телематичната система предупреждава водачите за трафик проблеми, така че да се вземат предвид алтернативни маршрути и уведомяване при отклонение.

UTA SmartConnect се активира чрез интероперативното тол UTA One. Съществуващи UTA клиенти могат да активират услугата през UTA клиентския център или през интернет страницата на UTA. Новите клиенти трябва да разполагат с UTA One устройство за заплащане на пътни такси за да се възползват от услугата.

Повече информация ще намерите на: www.uta.com

<< Обратно към новините