Ford Ranger тегли товарна композиция

23.01.2013

Новият Ford Ranger, който неотдавна стана Pick-Up of The Year 2013, показа, че е способен да тегли дори и тежкотоварна композиция от влекач и полуремарке. Демонстрацията бе направена в търговско-сервизния комплекс на Мото-Пфое в София...

Новият Ford Ranger, който неотдавна стана International Pick-Up Award 2013,  показа, че е способен да тегли дори и тежкотоварна композиция от влекач и полуремарке. Демонстрацията бе направена в търговско-сервизния комплекс на Мото-Пфое в София. Тя бе част от официалното представяне на новия пикап в България, направено от официалния вносител на Ford.

 

 

 

 

 


Ford Ranger е интересен не само с тези си умения. Той e най-сигурния пикап и беше с пет звезди от независимата организация EuroNCAP (eдинственият с макс. оценка от 5 звезди), „Работягата“ разполага с товарен обем (2 куб. м). Има възможност да пренася до 1,5 т товар и да тегли до 3,5 т. Пикапът се предлага с 2,2-литров дизелов двигател с максимална мощност 150 к.с., както и с 3,2-литров мотор с мощност 200 к.с. Силовите агрегати се съчетават с 6-степенни механични или автоматични предавателни кутии.

 

<< Обратно към новините