Дни на отворените врати с Dacia Jogger

13.04.2022

Дни на отворените врати с Dacia Jogger

Dacia България кани любитлите на автомобилите да се запознаят с новата Dacia Jogger отблизо на Дни на отворените врати, от 11 до 16 април, в търговските представителства на Dacia в цялата страна. Всеки желаещ може да се запише предварително за тестдрайв.

Новата Dacia Jogger се отличава със своята универсалност, обединявайки в себе си размерите на комби автомобил, салона на автомобил за свободното време и предимствата на семеен SUV.

Dacia Jogger е насочена към семействата, които търсят нов многофункционален автомобил, улесняващ живота им. Моделът е подходящ и за търсачи на приключения на открито, които искат да инвестират в модерен, динамичен и практичен автомобил, който да транспортира тяхното спортно или развлекателно оборудване.

С Jogger, Dacia предлага универсален и модулен автомобил: 2, 3, 4, 5, 6 и 7 места, което означава до 60 конфигурации при 7-местната версия, благодарение на индивидуално подвижните седалки на третия ред.

Верен на ценностите на Dacia, новият Jogger е най-достъпният семеен автомобил в сегмент „C“, което дава на клиентите уникално за категорията съотношение цена/качество.

<< Обратно към новините