Multivan Т7 впечатли публиката на Автосалон София 2022

06.06.2022

Multivan Т7 впечатли публиката на Автосалон София 2022

Volkswagen Лекотоварни автомобили представя изцяло новия луксозен пътнически ван - Multivan Т7. Изложеният модел е с най-висок клас на оборудване Style S с 2.0 TSI бензинов двигател с мощност 150 кВт или 204 к.с.В рамките на изложението всички модели на марката ще се предлагат на преференциална цена и със специални лизингови условия от Порше Лизинг, между които са намален лихвен процент и подарък Гражданска отговорност.

Паралелно с откриването на изложението, Volkswagen Лекотоварни авто-мобили обявяват и старт на предпродажбата на новия ID. Buzz в България. Модел, който малко след световната си премиера тази пролет, бе избран от специализираното издание Top Gear за електрически автомобил на 2022 година.

Всеки желаещ, може да конфигурира желаният от него мо-дел според нуждите си – като пътнически или като товарен ван, на сайта на марката (https://www.vw-lekotovarni.bg/). Автомобилът вече може да се поръчва в дилърската мрежа на Volkswagen Лекотоварни автомобили в България.

Новият Multivan „Style“ предлага много по-високо ниво, както на комфорт на пътуване, така и по отношение на гъвкавост, функционалност и размер и е изключително подходящ за многодетни семейства, хора с активен начин на живот, превозващи големи спортни принадлежности и като цяло за хора, чието работно ежедневие изисква стилно и икономично придвижване, както в градска, така и в извънградска среда.

Мултифункционалността и висококачественото интериорно пространство го правят изключително подходящ за ползване и като луксозен ВИП и шатъл превоз на пътници в туристическия бранш.

Изложеният Multivan „Style“ e с четирицилиндров бензинов турбодвигател с максимална мощност 150 кВт/204 к.с. и има комбиниран разход от 7,7л/100 км. Двигателят отговоря на най-строгия актуален емисионен стандарт Euro 6d ISC-FCM. Автоматична трансмисия с два съединителя (DSG) е серийно на борда.

<< Обратно към новините