UTA Edenred Fest се завърна в Бургас

08.09.2022

UTA Edenred Fest се завърна в Бургас

UTA Bulgaria Services, дъщерна компания на UNION TANK Eckstein GmbH & Co. KG (UTA Edenred), водещ доставчик на услуги за мобилност в Европа, възобнови традиционния си фестивал на 3-ти септември 2022 година и след двугодишно прекъсване събра отново на едно място своите клиенти и партньори.На единственото по рода си събитие присъстваха известни транспортни и логистични фирми от цялата страна.

Екипът на UTA приветства своите гости и им благодари за огромния им професионализъм и за това, че успешно се справят с предизвикателствата, пред които са поставени през последните години: пандемия, нарушени вериги на доставки, липса на международни лидери, външни ограничения за бизнеса, избухналата война и драстичните скокове в цените на горивата.

С дейността си UTA съществено опростява и улеснява бизнеса на превозвачи и логистици. Професионалистите от нейния екип помагат за преодоляване на трудностите пред сектора, като предоставят атрактивни цени на горива и други продукти с отложено плащане в широка многомаркова мрежа със 71 600 точки на приемане в Европа (над 55 000 от тях са бензиностанции!), както и бордови устройства за автоматично заплащане на пътни такси в 26 европейски държави.

Домакините обещаха да продължат да работят интензивно върху разширяване на мрежата на UTA и подобряване на ценовите условия за клиентите на компанията, разширяване още през тази година на покритието на новаторското бордовото устройство UTA One® в нови държави, както и за нови телематични решения за успешно управление на мобилността, част от проекта UTA Smart Connect и дигиталната карта за зареждане UTA EasyFuel.

Г-жа Йоланта Гаврилова, управител на UTA в България, благодари на Scania Bulgaria, Invoitix и Unitrailer, подкрепили и финансово събитието, както и на всички останали партньори, които съдействаха за цялостната организация на фестивала.

Празникът продължи с томбола и приятни изненади, вкусна скара, музика „на живо“, танци и отлично настроение.

<< Обратно към новините