Dacia ще си партнира с Dunav Ultra

23.05.2023

Dacia ще си партнира с Dunav Ultra

В автомобилния свят Dacia излиза от утъпканите пътеки – както в буквален, така и в преносен смисъл.Благодарение на своя прагматичен подход и актуален, семпъл и надежден дизайн, Dacia се фокусира върху това, което наистина има значение за клиентите - достъпност и наслада от активностите на открито. В желанието си за изследване на нови територии и връзка с природата Dacia си партнира с Dunav Ultra, най-дългият туристически веломаршрут в България.

Dunav Ultra е най-популярното многодневно приключение на велосипед в България. Стартиралата преди 10 години инициатива, започнала като туристически веломаршрут, днес предлага на своите привърженици мобилно приложение, комплект за пътешествие по маршрута и възможности за забавни приключения сред природата и популяризиране на региона, откъдето маршрутът преминава. За Dacia партньорството с Dunav Ultra е възможност за двете организации да се обединят около общите си цели и ценности като октивен начин на живот, приобщаване и разширяване на хоризонтите.

НОВО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО ЗА ЧЛЕНОВЕТЕ НА DUSTER ADVENTURE CLUB

Чрез партньорството си с Dunav Ultra Dacia предизвиква членовете на Duster Adventure Club, клубът за собственици на Dacia Duster, да изследват нови територии със своите автомобил и семейство. Всеки член на клуба при попълване на специална регистрационна форма има възможност да получи като подарък лимитиран комплект Duster Adventure Club x Dunav Ultra, включващ специални изненади от двата партньора. С помощта на пакета членовете на Duster Adventure Club ще имат възможност да планират пътешествия до 26 нови и интересни локации в Северна България.

Членовете, включили се в инициативата, ще имат възможност да обменят опит и впечатления за локациите, но и, тъй като красотата на района е необятна, да дават предложения за нови интересни места, които си заслужава да бъдат посетени. Инициативата е в унисон с генералната идея на клуба, стартирал преди 9 години, а именно безценни пътешествия със семейството и неповторими моменти в компанията на своя любим автомобил.

Ако си член на клуба, заявете своя лимитиран комплект тук: http://club.dacia.bg/

НАДЕЖДНИ ПОМОЩНИ АВТОМОБИЛИ В РАМКИТЕ НА МАРШРУТА

В рамките на партньорството Dacia ще бъде официален превозвач на 10-ото юбилейно издание на маршрута Dunav Ultra. Благодарение на своята надеждност, здравина и висок просвет моделите на Dacia притежават всички необходими характеристики да придружат участниците в рамките на пълния 700-километров маршрут, а оптималната енергийна ефективност и комбинацията от два равни по размер резервоара за гориво (бензин и LPG) на версиите ECO-G гарантира минимален отпечатък и възможност за преминаване на пълната дистанция без нужда от зареждане.

<< Обратно към новините