Iveco Daily Blue Power е Ван на годината в Дания

29.05.2018

Iveco Daily Blue Power е Ван на годината в Дания

Iveco Daily Blue Power продължава да жъне награди в Европа. Поредната такава идва от Дания, където заслужи приза Ван от годината 2018.

Iveco Daily Blue Power бе коронован за Ван на годината 2018 за своята екологичност, отлична работна атмосфера и тиха работа от жури съставено от журналисти, които са членове на Асоциацията на датските автомобилни журналисти (Motorjournalistternes Klub Danmark - MKD). Daily Blue Power, чиито продажби започнаха през миналия септември вече притежава титлите Международен ван на годината 2018, Устойчив камион на годината 2018 в категорията Ван, както и Лек промишлен автомобил на годината 2018 в Испания.

Членовете на датското жури караха 15-те автомобила, които се състезаваха за титлата през първите месеци на годината, а от средата на май се провеждаха интензивни тестове на товарните версии на вановете – с и без товар. Въз основа на събраните впечатления бяха определени пет модела, които продължиха на финала и те бяха подложени на допълнителни изпитания. Журито определи за победител Iveco Daily Blue Power, който спечели с 52 точки, с 15 повече от втория в класирането.

„През годината, в която честваме 40-годишнината от основаването си семейството на Daily продължава да жъне награди. Този приз е още едно признание за уникалността на Daily Blue Power на пазара, която дава на нашите клиенти конкурентно предимство, необходимо им, за да развият бизнеса си в индустрия, където устойчивостта се превръща в приоритет. Daily Blue Power е единственият автомобил, предлагащ три възможности за избор на чист енергиен източник. Предвид все по-строгите регулации за достъп на автомобили до градската среда на метрополиите в Европа нашето предложение е чудесен избор в битката за чист въздух в нашите градове и намаляване емисиите на въглероден диоксид“, каза Пиер Лают, президент на марката Iveco.

<< Обратно към новините