Dacia и NNG с ново решение за обновяване на картите

07.09.2023

Dacia и NNG с ново решение за обновяване на картите

Dacia обединява сили с NNG, за да предложи на водачите на Dacia обновяване на картите чрез техните смартфони. Обновяването на навигационните карти в автомобилa никога не е било по-лесно!NNG, международна компания, разработваща следващото поколение автомобилни навигационни и информационно-развлекателни системи, обединява сили с Dacia, за да предложи на водачите възможност за обновяване на картите директно чрез техния смартфон.

По пози начин те могат да осъвременяват съдържанието на своята интегрирана в автомобила навигационна система чрез лесно за ползване приложение.

Приложението Dacia Map Update позволява на клиентите да избират, изтеглят и купуват най-новото регионално съдържание директно на своите мобилни устройства. Изтеглянето на избраните карти става директно в Dacia Media Nav след свързване на смартфона с автомобила чрез USB кабел и отваряне на приложението.

Обновяванията на картите отнема само 15 минути, което пести време на клиентите на Dacia. Първите 6 обновявания (2/година за 3 години) са безплатни. В края на 3-годишния период водачите могат да закупят конкретните карти, които искат да бъдат обновени в техния автомобил.

Приложението за смартфон Dacia Map Update вече е налично за устройства с Android в Google Play Store и скоро ще бъде налично за устройства с OS. Приложението е съвместимо с автомобили Dacia, работещи със същата операционна система.

<< Обратно към новините