Новини

Започна поетапното строителство на АМ „Хемус“

23.04.2019 

Официално бе даден стартът на поетапното строителство на автомагистрала „Хемус“ в участъка между п. в. „Боаза“ и връзката с път I-5 Русе - Велико Търново с дължина 134,14 км.

Още

Renault EZ-FLEX: автомобил за градски доставки

23.04.2019 

Renault EZ-FLEX е експериментален електрически и свързан лекотоварен автомобил, едновременно компактен и пъргав. Той e проектиран, за да подкрепи устойчивата мобилност и ефективността на доставките в градски зони.

Още

Електромобилите повече вредят, отколкото помагат

22.04.2019 

Изследване в Германия поставя под въпрос доколко щадящи околната среда са електромобилите.

Още

Нови сервизни ванове за сервизните центрове на IVECO в България

19.04.2019 

Осемте оторизирани сервизни центъра на IVECO в България получиха по един чисто нов сервизен автомобил IVECO DAILY 35S14S V, изцяло оборудван в съответствие с качествените стандарти на италианската марка. Чрез тях на клиентите на IVECO се предлага 24-часово мобилно сервизно обслужване, за да се сведе до минимум времето за престои на превозните им средства.

Още

Силвър Стар официално откри новия си шоурум в Бургас

19.04.2019 

Официалният дистрибутор на Mercedes-Benz в България – Силвър Стар, официално откри нов шоурум в Бургас. Сградата, се намира на ул. „Стефан Стамболов” 103 в морския град.

Още

АИКБ, БСК и БТПП настояват за обществено обсъждане на тол таксите

17.04.2019 

За широко обществено обсъждане на проекта за въвеждане на тол таксите настояха две от работодателските организации и Българската търговско-промишлена палата.

Още

Ще търсим конструктивен диалог за толсистемата

17.04.2019 

Ще продължим да търсим конструктивен диалог с всички превозвачи, тъй като толсистемата трябва да бъде въведена у нас и дори сме закъснели. Това заяви министърът на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова.

Още