Новини

Кадрови промени в Рено Нисан България

18.05.2018 

От 1 май Симона Гъдева, заема поста Мениджър Връзки с обществеността и Социални медии за Renault и Dacia в България, а Даниел Иванов ще отговаря за Маркетинг и Връзки с обществеността за Nissan.

Още

Iveco на газовата конференция в Опатия

18.05.2018 

Iveco представи водещата си роля в използването на природен газ за гориво на широка гама от автомобили за работа на най-голямото годишно събитие на газовата индустриая в Централна и Югоизточна Европа.

Още

3 нови Renault Trafic за община Пловдив

16.05.2018 

Три нови вана Renault Trafic получи служба Домашен социален патронаж към община Пловдив.

Още

Isuzu D-Max и Piaggio Porter на БАТА АГРО

15.05.2018 

От 15 до 18 май в Стара Загора се провежда Международното специализирано селскостопанско изложение БАТА АГРО. София Франс Ауто представя двата си бранда – Isuzu и Piaggio Commercial Vehicles на щанд номер E84.

Още

Volkswagen: мисия електрифициране на САЩ е в ход

15.05.2018 

2000 нови станции за бързо зареждане ще изгради германския автомобилен производител до 2019 г. Дъщерното дружество Electrify America планира да увеличи мрежата в САЩ през следващите месеци.

Още

Безопасност чрез свързаност за камиони и коли Volvo

08.05.2018 

Товарните и леките автомобили Volvo ще се предупреждават за опасности на пътя. Това ще бъде възможно чрез облачната услуга „Безопасност чрез свързаност“ (Connected Safety), която дава възможност на товарните и леките автомобили с марката Volvo автоматично да се предупреждават взаимно за опасни ситуации на пътя.

Още

Херберт Дийс обеща по-висока корпоративна етика

04.05.2018 

Президентът на Volkswagen Херберт Дийс обеща да изгради по-етична корпоративна култура в компанията след скандала дизелгейт и очерта нова структура от 6 подразделения, чиято цел е да направи по-лесно вземането на решения в компанията.

Още