Ванове

Тест на Volkswagen Crafter (Видео)

08.08.2019 

Големият транспортер на немския производител е добре познат на списание КАМИОНИ. От пускането му в производство през 2016 г., когато спечели безапелационно престижната международна награда Ван на годината 2017, досега нееднократно сме го тествали по пътищата на Европа. Сега имахме възможност за тест на родна земя. При това – паралелно на две верси от богатата гама на модела. Вижте видео от теста.

Още

Силвър Стар достави два уникални за България Sprinter 319 Tourer

05.08.2019 

Два чисто нови Mercedes-Benz Sprinter 319 Tourer достави за свой клиент в началото на август официалният дилър на Mercedes-Benz за България - Силвър Стар. Двата лекотоварни автомобила са от заводското пътническо изпълнение на новото поколение на лекотоварния бестселър, каквото се доставя за пръв път в България. Поръчани са с почти най-високото ниво на оборудване, достъпно при новия Sprinter.

Още

California 6.1 идва с дигитален контрол на кемпера

02.08.2019 

Volkswagen Commercial Vehicles ще направи световната премиера на новата California 6.1 в края на август на изложението Caravan Salon в Дюселдорф.

Още

Новият FIAT Ducato е тук

02.07.2019 

FIAT Professional представи официално обновената версия на един от лекотоварните си бестселъри – големият ван Ducato. Новият Ducato бе показан пред журналисти от цяла Европа в първите дни на юли в Mirafiori Motor Village, Торино. Моделът излиза на пазара с нова гама двигатели, нова автоматична предавателна кутия и богато оборудване за безопасност и свързаност.

Още

Това са новите Renault Master и Renault Trafic

24.06.2019 

Новите Renault Master и Renault Trafic вече са факт. По-модерни, по-оборудвани, по-сигурни и по-ефективни. Двата модела трябва да маркират и затвърдят прогреса на Groupe Renault в лекотоварната гама. За това след представянето им през април тази година френският производител организира и първия тест на новите версии на средния и големия ван в своето портфолио.

Още

Новости в Лесново

07.06.2019 

По време на специализираното изложение на автомобили за работа Truck Expo 2019 на летище Лесново не липсваха новости. Почти при всеки от изложителите при камионите, лекотоварните автомобили, автобусите и ремаркетата имаше по нещо, което се показва за пръв път пред публиката в България.

Още

Centrosinergija получи 45 нови IVECO Daily Natural Power

07.06.2019 

Сръбската дистрибуторска и логистична компания Centrosinergija обнови автопарка си с последната генерация ванове IVECO Daily Natural Power.

Още