Ванове

Швеция е домакин на петия тест за International Pick-up Award

17.09.2019 

Tierp Arena в Швеция е мястото, където ще се проведе петият тест за определяне на носителя на International Pick-up Award (IPUA). Осемнадесет членове на журито Van of The Year, които ще присъдят и тази награда ще бъдат на тестовата писта между 30 септември и 2 октомври.

Още

Тест: Новият Mitsubishi L200

02.09.2019 

Визия на изсечен камък, по-висок и по-широк от предшественика си, по-защитен и по-здрав. Повече системи за сигурност и в помощ на водача, повече свързаност. Така накратко може да се опише новият Mitsubishi L200.

Още

Тест на Volkswagen Crafter (Видео)

08.08.2019 

Големият транспортер на немския производител е добре познат на списание КАМИОНИ. От пускането му в производство през 2016 г., когато спечели безапелационно престижната международна награда Ван на годината 2017, досега нееднократно сме го тествали по пътищата на Европа. Сега имахме възможност за тест на родна земя. При това – паралелно на две верси от богатата гама на модела. Вижте видео от теста.

Още

Силвър Стар достави два уникални за България Sprinter 319 Tourer

05.08.2019 

Два чисто нови Mercedes-Benz Sprinter 319 Tourer достави за свой клиент в началото на август официалният дилър на Mercedes-Benz за България - Силвър Стар. Двата лекотоварни автомобила са от заводското пътническо изпълнение на новото поколение на лекотоварния бестселър, каквото се доставя за пръв път в България. Поръчани са с почти най-високото ниво на оборудване, достъпно при новия Sprinter.

Още

California 6.1 идва с дигитален контрол на кемпера

02.08.2019 

Volkswagen Commercial Vehicles ще направи световната премиера на новата California 6.1 в края на август на изложението Caravan Salon в Дюселдорф.

Още

Новият FIAT Ducato е тук

02.07.2019 

FIAT Professional представи официално обновената версия на един от лекотоварните си бестселъри – големият ван Ducato. Новият Ducato бе показан пред журналисти от цяла Европа в първите дни на юли в Mirafiori Motor Village, Торино. Моделът излиза на пазара с нова гама двигатели, нова автоматична предавателна кутия и богато оборудване за безопасност и свързаност.

Още

Това са новите Renault Master и Renault Trafic

24.06.2019 

Новите Renault Master и Renault Trafic вече са факт. По-модерни, по-оборудвани, по-сигурни и по-ефективни. Двата модела трябва да маркират и затвърдят прогреса на Groupe Renault в лекотоварната гама. За това след представянето им през април тази година френският производител организира и първия тест на новите версии на средния и големия ван в своето портфолио.

Още