Ванове

Показаха Dacia Spring Electric

Dacia Spring Electric e първият електрически автомобил в гамата на хитовата румънска марка, част от Groupe Renault. Той излиза на пазара през 2021 г. и освен пътническа версия ще има и карго вариант.

16.10.2020 

Тест: Приключението Active и Trail с Ford

Active и Trail новите атрактивни версии на Ford Transit и Ford Transit Custom бяха представени с тестове за журналисти в началото на октомври. Възможност да изпробва специалните изпълнения на легендарния Transit имаше и списание КАМИОНИ.

12.10.2020 

Петтонен Ford Transit

Ford of Europe обяви пускането на най-тежкия Transit досега. Големият ван е с допустима максимална маса от 5 тона, с впечатляващ полезен товар и пригоден за конверсии за тежки задачи.

30.09.2020 

Свързаността при MAN TGE вече е стандартно оборудване

MAN Truck & Bus обяви, че започва оборудването на лекотоварния си модел TGE със системата MAN Telematics като стандарт. В комбинация с новото поколение онлайн услуги това дава възможност за използването на множество нови функции.

16.09.2020 

Тест: Електрическите Vivaro-e и Zafira-e

Новите електрически ванове на Opel – Vivaro-e и Zafira-e бяха представени с тестове в дома на немския производител в Рюселсхайм. Премиерата бе съпътствана от пътни тестове, специално за членовете на международното жури Ван на годината, сред които бе и редактор от списание КАМИОНИ.

09.09.2020 

Видео - Тест на Ford Transit 4х4

Ford Transit отдавна си е спечелил репутация на лекотоварна легенда. За това винаги е интересно да го тестваш на пътя, особено, ако е с интелигентно задвижване 4x4. Вижте видеото от теста.

01.09.2020 

Тест: Ford Transit 4х4

Ford Transit отдавна си е спечелил репутация на лекотоварна легенда. За това винаги е интересно да го тестваш на пътя, особено, ако е с интелигентно задвижване 4x4.

28.08.2020