Ванове

Водородната екосистема на HYVIA се развива бързо

През първите две седмици на октомври HYVIA събра в Париж над сто участници, посветили се на разработването и използването на водорода като гориво в автомобилния транспорт. Целта на един от пионерите във водородната мобилност бе да представи водородната екосистема, която развива вече над 2 години.

07.10.2023 

Новият Ford Transit Custom идва в дизелова и електрическа версия

Изцяло новият Ford Transit Custom вече е факт. Средноразмерният еднотонен ван, който е лидер в продажбите в сегмента в Европа и е най-продавания автомобил изобщо във Великобритания е изцяло обновен и подчинен на съвременните тенденции в сегмента.

07.10.2023 

Три нови линейки Ford Transit Custom за Александровска болница

Александровска болница София вече ще обслужва пациенти с модерни нови линейки Ford Transit Custom. Официалното предаване на трите нови специализирани автомобила се състоя в офиса на Мото-Пфое в София.

14.09.2023 

Първи еко смарт шоурум на Dacia в България

​​​​​​​Шоурумът на Ауто Франс 3000 в София е първият с изцяло обновен дизайн, в унисон с новата визия на Dacia. Новата визуална идентичност на Dacia се пренася в търговските представителства в страната, като до началото на 2024 година предстои трансформирането на цялата дилърска мрежа в България.

12.09.2023 

Новият EQT от Mercedes-Benz вече е в България

Новият EQT от Mercedes-Benz, с комбинирана консумация на енергия (WLTP) 18,99 кВтч/100 км и комбинирани CO2 емисии (WLTP) 0 г/км, съчетава вариативността и високото ниво на оборудване на T-Class и е негов сроден модел, но с предимствата на изцяло електрическото задвижванe.

12.09.2023 

Dacia и NNG с ново решение за обновяване на картите

Dacia обединява сили с NNG, за да предложи на водачите на Dacia обновяване на картите чрез техните смартфони. Обновяването на навигационните карти в автомобилa никога не е било по-лесно!

07.09.2023 

Renault представи Grand Kangoo на IAA Mobility 2023 в Мюнхен

Третото поколение на Renault Kangoo, което бе лансирано през 2021 г., вече има версия със 7 пълноразмерни, индивидуални модулни седалки. Електрическият вариант на модела - Grand Kangoo Е-TECH бе представен официално през първия ден на изложението IAA Mobility 2023 в Мюнхен.

06.09.2023