Test2

Тест: Новият Ford Ranger Raptor - през гори и реки 2

Новият Ford Ranger Raptor e върховният хищник в света на европейските еднотонни пикапи и безспорният властелин на офроуда. Инженерните решения и високите технологии, вложени в него от Ford Performance правят така, че безкомпромисният офроудър да не признава и да не познава граници на възможностите.

25.04.2023 

Тест: Малкият великан Piaggio Porter NP6

Компактен, маневрен, повратлив, ефективен, икономичен, надежден и в същото време – с впечатляваща товароносимост. Това са основните предимства на градския камион Piaggio Porter NP6, в които списание КАМИОНИ имаше възможност да се увери след тридневен пътен тестдрайв.

25.02.2022 

Тест: Новият Renault Kangoo – интелигентен, практичен и икономичен

Новия Renault Kangoo Van спечели престижната международна награда Ван на годината 2022. Сега обаче ви предлагаме тест на пътническата версия - Kangoo, която се оказва не по-малко интересна.

03.12.2021 

Видео - Паралелен тест определя носителя на Международната награда за пикап 2022 г.

​​​​​​​На всеки две години от 2009 г. насам Международната награда за пикап (IPUA) се връчва на най-добрия еднотонен пикап. Победителят се определя от международното жури след паралелни тестове на кандидатите, които през тази година бяха в началото на октомври в Хърватия. Вижте видео от теста.

08.11.2021 

Паралелен тест определя носителят на Международната награда за пикап 2022 г.

​​​​​​​На всеки две години от 2009 г. насам Международната награда за пикап (IPUA) се връчва на най-добрия еднотонен пикап. Победителят се определя от международното жури след паралелни тестове на кандидатите, които през тази година бяха проведени в началото на октомври в Хърватия.

18.10.2021 

International Pick-Up Award 2020: Тестът (Видео)

Околностите на Тиерп Арена, на около 50 км северно от шведската столица Стокхолм, бе мястото, където се проведе петият тест за определяне на носителя на Международната награда за пикап. Престижният приз се присъжда на най-добрия еднотонен пикап, продаван в Европа, на всеки две години от международно жури, в което участва и списание КАМИОНИ. Вижте видео от теста.

31.10.2019