Тестове

Паралелният международен тест за пикапи IPUA 2023

През тази есен журито, което присъжда престижния приз Международна награда за пикап (International Pick-up Award) се отправя на изток, към Гърция. Това се случва , след успешно проведения преди 2 години тест в Хърватия, излъчил носителят на International Pick-up Award 2022/23.

30.08.2023 

БГ Тест: Малкият голям ван Ford Tourneo Connect ACTIVE 2.0

Tourneo Connect, новият компактен пътнически ван на Ford, вече е наличен с дълга база в седемместно изпълнение. През август списание КАМИОНИ имаше възможност да го тества на пътя в продължение на 3 дни.

24.08.2023 

БГ премиера и първи тест за новия Amarok

Новото поколение на Amarok – еднотонният пикап на Volkswagen, имаше своята българска премиера, която бе съпроводена с атрактивен тестдрайв – на пътя и извън него, организиран от официалния вносител на немската марка у нас – Порше БГ.

17.07.2023 

Тест: Има ли предел за новия Ford Ranger Raptor

Властелинът на европейския офроуд, новият Ford Ranger Raptor стъпи официално в България. Пикапът, специално разработен за свръхтежък офроуд, бе представен от официалния вносител на марката за България – MOTO-PFOHE, с атрактивен еднодневен тестдрайв.

29.03.2023 

БГ Тест: Смайващият Volkswagen ID. Buzz Cargo

Изминати 174 км при среден разход от 17,8 кВтч/100 км и средна скорост от 23 км/ч! Това са впечатляващите данни от първия тест на българска земя с новия напълно електрически ван Volkswagen ID. Buzz Cargo, направен от списание КАМИОНИ в края на февруари.

10.03.2023 

БГ Тест: Новият Ford Tourneo Connect

Новото поколение на компактния пътнически ван Ford Tourneo Connect вече е на българския пазар. Многофункционалният Tourneo Connect дойде с идеята да внесе нов стил и повече пространство и гъвкавост в гамата Tourneo.

24.01.2023 

БГ Тест: Ford E-Transit впечатлява и през зимата

В края на миналата година продажбите на новия изцяло електрическия двутонен Ford E-Transit в България достигнаха 40 автомобила, с което моделът зае лидерската позиция в сегмента на електрическите ванове.

24.01.2023