Тестове

БГ Тест: Смайващият Volkswagen ID. Buzz Cargo

Изминати 174 км при среден разход от 17,8 кВтч/100 км и средна скорост от 23 км/ч! Това са впечатляващите данни от първия тест на българска земя с новия напълно електрически ван Volkswagen ID. Buzz Cargo, направен от списание КАМИОНИ в края на февруари.

10.03.2023 

БГ Тест: Новият Ford Tourneo Connect

Новото поколение на компактния пътнически ван Ford Tourneo Connect вече е на българския пазар. Многофункционалният Tourneo Connect дойде с идеята да внесе нов стил и повече пространство и гъвкавост в гамата Tourneo.

24.01.2023 

БГ Тест: Ford E-Transit впечатлява и през зимата

В края на миналата година продажбите на новия изцяло електрическия двутонен Ford E-Transit в България достигнаха 40 автомобила, с което моделът зае лидерската позиция в сегмента на електрическите ванове.

24.01.2023 

Тест: Еталонът Volkswagen Caravelle T6.1

Вече над 30 години емблемата Volkswagen Caravelle e еталон, както при професионалния превоз на пътници, така и при автомобилите за семейството и свободното време - заради комфорта, функционалността и ефективността, които предлага.

16.12.2022 

Тест: Piaggio Porter NP6 Van-Up

Компактен, маневрен, повратлив, ефективен, икономичен, надежден и в същото време – с огромна за габаритите си товароносимост. Това са основните предимства на градския камион Piaggio Porter NP6, които вече е наличен във версия Van-Up, като закрит еднообемен ван с впечатляващ товарен обем от 5,6 куб.

02.12.2022 

Тест: Новия Mercedes-Benz T-Class

Почти веднага след появата му в България списание КАМИОНИ имаше възможността да направи няколкодневен пътен тест на новия Mercedes-Benz T-Class. Високооборудвана версия на луксозния компактен пътнически ван ни бе предоставена от Силвър Стар, генерален дистрибутор на немската марка за България.

02.12.2022 

Тест: Отвъд предела с новия Ford Ranger Raptor

Новият Ford Ranger Raptor е по-мощен, по-ефективен, по-вълнуващ, по-хищен и още по-безкомпромисен при всякакъв терен. Това категорично беше доказано по време на тестовете на новото поколение на екстремния офроудър, организирани през ноември от Ford Pro в скалистите планини над Барселона.

01.12.2022