Тестове

Първи тест на ID. Buzz Pro и ID. Buzz Cargo

Новите електрически средни ванове на Volkswagen - ID. Buzz Pro и ID. Buzz Cargo идват с амбицията да зададат нови стандарти и да поставят началото на нова ера в лекотоварния сегмент. И пътническата и товарната версия са изключително иновативни и предлагат голям набор от полезни функции.

07.09.2022 

Тест: Renault Kangoo Van E-TECH и Renault Master E-TECH

Разход на електроенергия от около 14-15 кВт на 100 км пробег, комфорт за водача и впечатляващо пътно поведение, интелигентно оборудване…

30.06.2022 

Водородното трио на STELLANTIS – 400 км с едно зареждане

Почти веднага след пазарното лансиране на триото си водородни ванове от STELLANTIS, алиансът между Groupe PSA и FCA, дадоха възможност на журналистите от международното жури Ван на годината да изпробват иновативните модели.

17.06.2022 

Тест: Новият Ford E-Transit впечатли с пробег с едно зареждане

Напълно електрическият двутонен ван Ford E-Transit е вдига високо летвата в сегмента на големите електрически ванове. Още при пазарния си старт той впечатлява – с иновативна си силова линия, с нивото си на оборудване, с товароносимостта си и, най-вече - с пробега с едно зареждане от 317 км по WLTP.

09.05.2022 

Тест: Новият работяга GAZelle NN

GAZelle NN - най-новият лекотоварен модел на руския производител от Нижни Новгород бе представен в България в последните дни на 2021 г. от Авто Юнион. Така, малко неочаквано, популярната в миналото марка се завърна на българския пазар.

14.04.2022 

BG Тест: Ще познаете Citan по ДНК-то на Mercedes-Benz

Новият Mercedes-Benz Citan вече се предлага на българския пазар от Силвър Стар, генерален дистрибутор на марката за България. Това даде възможност на списание КАМИОНИ да направи първия тест на българска земя на изцяло новия компактен ван на немския гигант.

21.01.2022 

Първи тест на новия Ford E-Transit

Напълно електрическият двутонен ван Ford E-Transit е на път да вдигне високо летвата при електрическите автомобили в сегмента на големите ванове – с иновативната си силова линия, с нивото си на оборудване, с товароносимостта си и с декларирания пробег с едно зареждане от 317 км по WLTP.

09.12.2021